VACATURE TEELTMEDEWERKER ROOS                      

Bedrijfsomschrijving:

Wie wordt er nu niet blij van een mooi boeket op tafel?! Wist je dat er heel veel tijd en energie maar ook liefde is gestoken in het ontwikkelen van alle verschillende soorten bloemen die er zijn? En dat dit allemaal wereldwijd plaatsvindt? Door mensen met heel veel passie om de mooiste en sterkste soorten te ontwikkelen?

Interplant Roses BV is toonaangevend als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe soorten rozen in onze eigen kassen in Nederland en Kenia, en ook als het gaat om het onder de aandacht brengen bij onze klanten en het op de markt brengen ervan! Dus grote kans dat de geurige bos rozen op jouw tafel uit de Interplant koker komt!

Meer informatie over Interplant is te vinden op www.interplant.nl.

Voor ons veredelingsbedrijf in Harmelen zijn wij op zoek naar een teeltmedewerker. Ons bedrijf is toonaangevend in haar marktsegment en met een enthousiast team is men dagelijks bezig met het vernieuwen van het rassensortiment.

Functieomschrijving:

Je maakt deel uit van een ervaren team en jouw belangrijkste taken bestaan uit alle voorkomende veredelingswerkzaamheden zoals kruisen, bestuiven, oogsten en gewasverzorging maar ook het vermeerderen en uitplanten van planten. Ook zul je regelmatig assisteren bij het knippen en inpakken van de rozen voor de verzending van vermeerderingshout over de gehele wereld.

Functie-eisen:

 • Opleiding op MBO niveau (tuinbouw is een pré).
 • Opleiding op LBO niveau is onder voorwaarden bespreekbaar.
 • In bezit van spuitlicentie is een vereiste. Maar indien nog niet gecertificeerd zal Interplant deze training/certificering faciliteren.
 • Een teamspeler en daarnaast zelfstandig en doelgericht kunnen werken.
 • Leergierig om bij te blijven in het vakgebied.
 • Een praktische instelling is belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een boeiende, fulltime job (37 uur) in een jong en enthousiast team van collega’s. Volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen en hierin word je ook actief ondersteund.
 • Parttime is onder voorwaarden bespreekbaar.
 • Een ‘groene’ werkomgeving waar je werkt met onze innovatieve materialen en technieken.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring en opleiding. Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Cao Glastuinbouw is van toepassing.
 • Je werkt in een professioneel en ambitieus maar informeel team in een dynamisch en groeiend bedrijf.

Ben jij enthousiast, accuraat, hands-on en heb je groene vingers? Ben je klaar met je studie of zoek je gewoon een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!
Maar ook als je hovenier bent of je zit ieder weekend met veel plezier in je moestuin te werken; zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Werkervaring in de tuinbouw is geen vereiste. Zolang jij blij wordt van werken met planten en op zoek bent naar heel gevarieerd werk in een stabiele binnen-omgeving ben je waarschijnlijk helemaal op je plek bij ons. Wij leren jou dan graag alles wat je moet weten over het werken met rozenplanten.

Denk jij ons team te kunnen versterken met jouw kennis, kunde en enthousiasme, stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail naar mail@interplant.nl of neem voor meer informatie contact op met Martijn Ilsink, tel 085-0665111