Ben jij enthousiast, accuraat, hands-on en heb je groene vingers, klaar met je studie of zoek je gewoon een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!

Algemeen:
Interplant Roses B.V. is een internationaal opererend rozenveredelingsbedrijf. Via een wereldwijd netwerk van lokale agenten worden onze rozenrassen getest en verkocht. Onze klanten zijn in de eerste plaats de rozenkwekers. De ontwikkeling van nieuwe rassen vindt plaats op ons bedrijf in Harmelen.

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ENTHOUSIASTE MEDEWERKER IN DE VEREDELING VAN ROZEN (M/V) 37 UUR
 
Functie:
De werkzaamheden zullen bestaan uit alle voorkomende veredelingswerkzaamheden zoals kruisen, bestuiven, oogsten en gewasverzorging maar ook het vermeerderen en uitplanten van planten.
 
Profiel:
Voor deze functie vragen wij iemand met MBO werk- en denkniveau die interesse heeft voor onderzoeks- en veredelingswerk. Je beschikt over een spuitlicentie en je hebt een rijbewijs  Daarnaast heb je een sterke teamgeest en ben je praktisch ingesteld. Leeftijdsindicatie: 18 – 35 jaar.
 
Aanbod:
Wij bieden een veelzijdige, afwisselende baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een professioneel en ambitieus, maar informeel team in een dynamisch en groeiend bedrijf. De salariëring is overeenkomstig de zwaarte van de functie.
 
Reageren?
Jouw schriftelijke reactie kun je per e-mail richten aan: Interplant Roses B.V, t.a.v. M.F. Ilsink, Hugo de Vriesweg 4a, 3481 JA Harmelen (mail@interplant.nl). Meer informatie over Interplant vind je op www.interplant.nl 
 
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Menu